عوض کردن قطعات خودرو

عوض کردن قطعات خودرو


قطعات خودرو در معرض خرابی و فرسودگی هستند که دانستن زمان درست عوض کردن قطعات برای ماشین‌های شما امری ضروری و مهم به کار می‌رود. از تغییرات معمول مایعات گرفته تا جایگزین کردن اجزای حیاتی، یک رویکرد پیشگیرانه برای تعمیر، نگهداری و بالا بردن طول عمر وسیله نقلیه می‌باشد.
عوض کردن قطعات خودرو عملکرد و کارایی خودروی شما را روان‌تر می‌کند… از خرابی خودرو جلوگیری می‌کند و در درازمدت سبب صرفه‌جویی در هزینه‌هایتان می‌شود.

زمان عوض کردن قطعات خودرو طبق مسافت و زمان

خیلی از قطعات خودرو مصرفی هستند و پس از مدتی از کار می‌افتند. عوض کردن سروقت و به موقع قطعات باعث می‌شود که شما هزینه‌های اضافی را دیگر پرداخت نکنید و همین‌طور از خراب شدن خودرو در جاده جلوگیری نمایید. برای بررسی بیشتر این موضوع با ما همراه باشید.

بهترین زمان عوض کردن لاستیک خودرو

لاستیک‌های کهنه و خراب می‌توانند در زمان رانندگی برای ما دردسر ایجاد نمایند. رانندگی با لاستیک پنچر اشتباهی هولناک و پرهزینه‌ای است و می‌تواند به خودروی شما صدمه بزند. پس به شما توصیه می‌کنیم که با اقدامات پیشگیرانه از بروز چنین اتفاقی جلوگیری نمایید تا دیگر چنین اتفاقی برای خودروهایتان رخ ندهد. بهترین زمان برای عوض کردن لاستیک خودرو هر 10000 کیلومتر یا هر 5 سال یک‌بار می‌تواند باشد. شرکت امداد خودرو همدان می‌تواند بهترین خدمات را در زمینه پنچرگیری سیار خودرو و عوض کردن لاستیک خودرو به شما عزیزان ارائه دهد.

زمان عوض کردن لاستیک خودرو
زمان عوض کردن لاستیک خودرو

زمان عوض کردن روغن موتور و فیلترهای روغن
مکانیک‌های تعویض روغن بر این باورند که هر 5000 کیلومتر یا هر 3 ماه یک‌بار باید روغن موتور عوض گردد. این پیشنهاد برای خیلی از خودروهای ایرانی مثال‌زدنی و انجام‌شدنی است. البته بهترین زمان برای عوض کردن روغن خودرو دقیقاً همان چیزی است که در دفترچه راهنمای آن خودرو ذکر شده است.

زمان عوض کردن دیسک و صفحه خودرو چه زمانی است؟

زمان عوض کردن دیسک و صفحه خودرو به شرایط رانندگی و کیفیت خودرو می‌تواند بستگی داشته باشد. با این وجود، رانندگی سریع، یدک‌کشی خودرو، ترافیک‌های دشوار، توقف در جاده می‌تواند به طور قابل توجهی عمر آن را کم نماید. یکی دیگر از خدمات ما تعمیر ام‌وی‌ام در همدان است که می‌توانید در این زمینه بهترین خدمات را از ما درخواست نمایید.

زمان عوض کردن جلوبندی خودرو چه زمانی است؟

عوض کردن سیستم تعلیق خودرو یا همان جلوبندی خودرو می‌تواند از 5 تا 7 سال متغیر باشد. البته به عادت‌های رانندگی و شرایط جاده هم بستگی دارد. در شرکت امداد خودرو همدان می‌توانیم بهترین خدمات را به شما ارائه کنیم تا از بهترین‌ها اطلاع داشته باشید.

نشانه‌های خرابی سیستم تعلیق خودرو کدام است؟

  • جهش یا تاب خوردن زیادی بعد از برخورد کردن با دست‌اندازها
  • سایش ناهموار لاستیک خودرو
  • تعلیق پر سر و صدا
  • کم شدن کیفیت سواری خودرو

بهترین زمان عوض کردن شمع و وایر خودرو

با رعایت کردن توصیه‌ها و توجه به نشانه‌های احتمالی فرسودگی می‌توانید مطمئن شوید که سیستم جرقه‌زنی در هر شرایطی می‌تواند بهینه باقی بماند و کارایی خودرو و مصرف سوخت هم ارتقا پیدا می‌کند. در هر 100000 کیلومتر نیاز دارید که وایر و شمع را عوض کنید.

زمان عوض کردن لنت ترمز و تسمه‌ها
بهترین زمان برای عوض کردن لنت ترمز و تسمه‌ها بین 30000 تا 50000 کیلومتر می‌باشد. این مقدار به عادت راننده و نوع وسیله نقلیه هم می‌تواند بستگی داشته باشد. برای اینکه بدانید زمان عوض کردن لنت ترمز فرا رسیده یا نه، هنگام فشار دادن پدال ترمز ممکن است صدای جیغی از پدال بشنوید.

زمان عوض کردن شمع و وایر
زمان عوض کردن شمع و وایر

نشانه‌های تمام شدن لنت ترمز و تسمه کدام است؟

  • زمان فشار دادن ترمز، صدای خراش و جیرجیر در می‌آید
  • فاصله توقف بیشتر از حد معمول
  • چراغ هشدار روی داشبورد روشن می‌شود که نشان‌دهنده عمر کم لنت ترمز شماست.

باتری را کی باید عوض کنیم؟

بهترین زمان برای عوض کردن باتری خودرو بین 3 الی 5 سال است. برای عوض کردن باتری خودرو این تایم بهترین زمان است. برای خدمات بیشتر در مورد این موضوع می‌توانید با امداد باطری همدان در ارتباط باشید و مطالب نهایی را از آن‌جا دریافت نمایید.

زمان عوض کردن باتری خودرو
زمان عوض کردن باتری خودرو

زمان عوض کردن تیغه برف‌پاک‌کن

تیغه‌های برف‌پاک‌کن برای مطمئن شدن از دید واضح در هوای نامساعد خیلی مهم است. اکثر سازنده‌ها پیشنهاد می‌کنند که هر 6 ماه یک‌بار باید، بدون توجه و دقت به مدت زمان استفاده کردن، تیغه‌های برف‌پاک‌کن را عوض کنید. قرار گرفتن در معرض نور خورشید و هوای سخت و استفاده تکراری و مکرر می‌تواند به سایش و پارگی هر چه بیشتر آن کمک کند.

چگونه می‌توان عمر قطعات خودرو را بالا برد؟

  • تعمیر و نگهداری منظم: برنامه نگهداری پیشنهاد شده را توسط سازنده خودرو دنبال نمایید که فصل‌های بازرسی، سرویس و عوض کردن اجزای قطعات خودرو را تعیین کند.
  • تغییرات روغن و سطح مایعات: به شکل منظم روغن را عوض کنید. مایعاتی مانند مایع خنک‌کننده، روغن انتقال و روغن ترمز را طبق برنامه تعمیر و نگهداری خودرو بررسی نمایید.
  •  عادت‌های خوب رانندگی: از عادت‌های بد رانندگی که می‌تواند سبب فرسودگی قطعات خودرو شود جلوگیری کنید.

بدون کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *